Ervaringen

Karen
 k ben bij Maartje terecht gekomen, omdat mijn dochtertje toen zij drie maanden was een sterke voorkeurshouding had. Dit bleek te komen doordat haar nekje aan één kant vast zat. Na één behandeling van Maartje merkte ik al verschil in de houding van mijn dochter en na drie behandelingen kon zij weer vrijuit bewegen en had geen pijn meer. Inmiddels ben ikzelf ook onder behandeling bij Maartje, omdat ik regelmatig rug -, nek- en bekkenklachten heb na mijn bevalling. Tijdens mijn behandelingen kijkt zij niet alleen naar deze klachten, maar merkt ook andere spanningen op in mijn lichaam ( zoals bij mijn darmen of mijn lever) en behandeld deze dan direct. Maartje heeft veel kennis over het menselijk lichaam en geeft mij goede adviezen bij de klachten die ik heb. Ik kom nu meestal één keer per kwartaal even langs voor een soort “APK-tje”. Zo zorg ik ervoor dat ik lekker in mijn vel blijf zitten en ik mij vrijuit kan bewegen zonder pijnklachten. Ik kijk er altijd erg naar uit om weer naar Maartje toe te gaan. Ze is zeer vriendelijk, open en behandeld mij op een fijne manier. De behandelingen doen geen pijn en ik vind het zelf een ontspannen gevoel geven. Na de behandeling nemen mijn klachten direct af en na twee soms drie dagen zijn ze verdwenen. Ik raad haar dan ook zeker aan mocht jij of iemand die je kent lichamelijke klachten hebben!  
Henk
 Vier keer nog maar ben ik bij Maartje Peeters geweest, maar er zit al grote vooruitgang in. Ik had gemiddeld twee keer per week stevige migraine-aanvallen, maar dat is nu terug naar een keer per veertien dagen en de aanvallen zijn ook minder heftig. Wellicht is er nog verdere vooruitgang mogelijk, maar ik ben hier al heel blij mee, want ik heb veel minder beperkingen en kan meer openstaan voor de mensen om mij heen, op mijn werk en privé. Ik was sceptisch, had al best veel geprobeerd en Maartje beloofde ook niks (laten we kijken of het iets doet, zei ze en anders stoppen we er na een keer of drie mee). Voorlopig pakt het heel goed uit! Ik heb Maartje leren kennen als een vriendelijke, efficiënt werkende professional, die met rustige zelfverzekerdheid haar werk doet. Voor mij is dat belangrijk, want zo werk ik zelf ook. 
mw. Blom
 Als ruim een jaar heb ik last gehad van mijn heupen. Mijn huisarts vertelde mij dat het een slijmbeursontsteking betrof. Pijn na wandelen en slapeloze nachten. Een kennis raadde mij Maartje Peeters aan. Ik had geen idee wat een osteopaat zou kunnen doen en had er eerlijk gezegd niet zo veel vertrouwen in. Uiteindelijk toch de stap gezet en een afspraak gemaakt. Wat ze precies heeft gedaan weet ik niet, maar het hielp al na een aantal behandelingen. Ik ben nu helemaal pijnvrij en slaap heerlijk. Zo blij dat ik gegaan ben.  
Boudewijn
 In de afgelopen maanden ben ik een aantal keer bij Osteopathie Peeters geweest in verband met een nekhernia. Het verschil tussen de eerste en de derde behandeling is net zo groot als het verschil tussen dag en nacht. Maartje legt heel goed uit wat een bepaalde behandeling betekent, en waarom ze die behandeling uitvoert. Dat geeft veel vertrouwen. Ik heb veel baat gehad bij de behandelingen, ook de tips die ik meegekregen heb, hebben geholpen bij het herstel. Voordat een eventuele behandeling start komt er eerst een intake, als blijkt dat de klacht te behandelen is, maak je - in overleg - eventuele vervolgafspraken. Super praktijk, ik raad het iedereen aan. 
Milou
 Ik kom nu al enige tijd bij osteopathie Peeters en ik vind haar een erg fijne osteopaat. Ik voel mij serieus genomen en mijn nek/rugklachten zijn sterk verminderd. Zij denkt mee bij vragen, maar wij kunnen ook gezellig kletsen. Ik raad haar zeer aan! 
Cat Van Raad
 Ik ben onder behandeling bij Maartje voor mijn nekhernia en al na de eerste keer voelde ik verlichting van de pijn en ruimte in mijn nek en schouders.Ook na de 2e keer voelde het heel prettig ondanks de pijn die ik had. Helaas is Maartje nu ook gesloten dus kan ik geen gebruik maken van haar behandelingen maar gelukkig houden we contact en geeft ze mij goeie tips voor het verloop. Zodra het weer mag ,ga ik zeker weer naar Maartje(vanwege haar deskundigheid,vriendelijkheid en ruime kennis) !!! 
Ca
 Al jaren lang loop ik met hoofdpijn klachten, wat de afgelopen jaren in migraine overging. Via de huisarts naar een fysio gestuurd, maar helaas niet het gewenste resultaat. Ik kwam bij Maartje Peeters terecht, twee dagen nadat ik contact heb gehad. Ze is erg vriendelijk, professioneel en luistert goed naar de klachten. Ik ben nu een aantal keren geweest, verdeeld over een paar maanden, en heb er echt baat bij! Ik heb al een paar maanden geen migraine/hoofdpijn klachten meer! 
Regina
 Ik ben gekomen met migraine klachten, fijne behandeling gehad en juiste oefeningen meegekregen nu veel minder klachten, erg blij! 
Anne
 “Een osteopaat doet meer dan alleen een vastzittende schouder losmaken. Bij Osteopathie Peeters ben ik op een effectieve manier verlost van maagklachten en nek- en schouderklachten. Waar een fysiotherapeut tien sessies nodig had om enig -onbevredigend- resultaat te bewerkstelligen wist de osteopaat in drie behandelingen mij van mijn klachten te verlossen. Ook klachten die je niet direct met elkaar in verband brengt worden door de osteopaat bevraagd, herkend en aangepakt.” 
Joanni
  Maartje heeft mij heel erg geholpen met pijn in mijn onderrug en mijn hoofdpijnen. De behandeling is niet pijnlijk en ze doet alles heel rustig en kijkt alles goed na. Ik ga nog steeds regelmatig langs om alles op peil te houden. De kamer is altijd lekker warm en prettig. Maartje luistert goed naar mijn klachten en weet ook wat ze moet behandelen als ik weer terugkom. Ik krijg van te voren altijd een mail ter herinnering aan mijn afspraak. Ze werkt prettig en goed en legt goed uit in welke houding ik moet liggen. Ik ben eigenlijk altijd gespannen, maar bij Maartje kan ik goed ontspannen. Ik kom er altijd heerlijk ontspannen en vol energie vandaan!