Osteopaat Voorschoten

Een osteopaat in Voorschoten vindt u bij Osteopathie Peeters. Als osteopaat kan ik u of uw kind helpen bij verschillende ongemakken. Dit kunnen lichamelijke klachten zijn of een gevoel van niet lekker in uw vel zitten. Ik kijk als osteopaat naar het gehele lichaam. Alle weefsels staan namelijk in verbinding met elkaar en daardoor beïnvloeden deze elkaar onderling. Als osteopaat in Voorschoten kan ik de oorzaak van uw klacht vinden, ook al konden andere medici de oorzaak niet vinden. Dit kan in sommige gevallen in een heel ander deel van het lichaam zijn. Als u meer wilt weten over osteopathie in Voorschoten, lees dan verder.

Osteopathie Voorschoten

Bij osteopathie in Voorschoten kijk ik als osteopaat naar de beweeglijkheid van de weefsels in het lichaam, zoals spieren, bloedvaten, gewrichten, botten en ingewanden. Deze onderdelen van het lichaam kunnen allemaal bewegen. Het lichaam is zo gebouwd dat het alleen goed kan functioneren als de beweeglijkheid voldoende is. Wanneer deze souplesse minder wordt, gaat het zelfherstellende vermogen van het lichaam ook achteruit. Als osteopaat in Voorschoten ga ik op zoek naar de oorzaak van de klacht en doe ik niet aan symptoombestrijding. Tijdens het onderzoek zal ik daarom het hele lichaam moeten onderzoeken.

Voor wie is osteopathie in Voorschoten?

Osteopathie in Voorschoten is mogelijk voor elke leeftijd. Als osteopaat in Voorschoten behandel ik iedereen, van baby’s tot volwassenen. Wel verschilt per leeftijd wat voor behandeling kan worden toegepast tijdens de osteopathie. Bij baby’s gaat het vaak om problemen met slapen, krampen of pijnklachten. Bij jonge kinderen worden de problemen vooral veroorzaakt door de lichamelijke klachten die zich ontwikkelen tijdens het groeien. Daarbij zijn kinderen ook nog erg gevoelig voor prikkels van buitenaf; deze kunnen ook lichamelijke spanningen geven. Als osteopaat in Voorschoten gebruik ik bij kinderen en baby’s alleen zachte, manuele technieken en dus niet het bekende ‘kraken’.

Ook volwassenen kunnen terecht bij een osteopaat in Voorschoten bij Osteopathie Peeters. Een osteopaat wordt bij volwassen vaak bezocht als een persoon langdurige of chronische klachten of problemen heeft, waarbij geen medische oorzaak aan te wijzen is. Mensen komen met allerlei soorten klachten bij een osteopaat, van nek- en rugklachten tot gewrichtspijnen. Ook spontaan ontstane klachten worden behandeld met osteopathie.

Wilt u een afspraak maken bij een osteopaat in Voorschoten? Neem dan contact op met Osteopathie Peeters en kom erachter of osteopathie in Voorschoten iets voor u is.