Osteopaat Den Haag

Een osteopaat in Den Haag of omgeving vindt u bij Osteopathie Peeters. Als osteopaat heb ik jarenlange ervaring en ben ik veel bezig met het verbeteren van mijn kennis en het ontwikkelen van nieuwe inzichten. Dit doe ik door jaarlijkse nascholing. Dit zorgt ervoor dat ik altijd op de hoogte ben van de laatste ontwikkelingen op het gebied van osteopathie. Alles over mijn werkzaamheden en osteopathie in Den Haag en omgeving leest u op deze pagina.

Osteopathie Den Haag

Gedurende de osteopathie behandeling in Den Haag kijk ik, als osteopaat, naar het gehele lichaam. De beweeglijkheid van de lichaamsweefsels is zeer belangrijk. Deze beweeglijkheid zorgt er namelijk voor dat het hele lichaam optimaal functioneert en kan herstellen. Wanneer de beweeglijkheid minder wordt, dan vermindert ook het functioneren van het lichaam. Als het lichaam niet goed functioneert, kunnen er pijntjes en klachten ontstaan. Een osteopaat zorgt ervoor dat de beweeglijkheid van de lichaamsweefsels voldoende blijft.

Onderzoek en behandeling osteopaat Den Haag

Als osteopaat in Den Haag en omgeving voer ik altijd een onderzoek uit voordat de behandelingen beginnen. Dit onderzoek bestaat uit twee gedeeltes, een vraaggesprek en een lichamelijk onderzoek. Tijdens het vraaggesprek is het de bedoeling dat ik een beeld kan vormen van de oorzaak, het verloop en de ernst van de klacht. Ook eerdere onderzoeken en behandelingen zijn belangrijk. Als voorbereiding op de osteopathie behandeling is een lichamelijk onderzoek het tweede gedeelte. Aan de hand van deze twee gedeeltes van het onderzoek stel ik een diagnose.

Zodra de diagnose gesteld is, is het tijd voor de osteopathie behandelingen in Den Haag. Tijdens de behandelingen gebruik ik als osteopaat gebruik ik geen apparatuur, maar alleen de handen. Tijdens de behandelingen ga ik op zoek naar de spanningen en knopen in de lichaamsweefsels die zorgen voor de blokkade(s). Door verschillende technieken hef ik deze blokkade(s) op. Dit zorgt ervoor dat de doorbloeding en/of beweeglijkheid van het weefsel weer herstelt. Na drie tot vier osteopathie behandelingen in Den Haag, merken de meeste personen al een aanzienlijke verbetering. Als dit niet zo is, dan zal ik als osteopaat de behandeling waar het kan aanpassen of u eventueel doorverwijzen.

Osteopathie Den Haag cliënten

Bij Osteopathie Peeters in de buurt van Den Haag komen verschillende cliënten, van baby’s met slaapproblemen tot volwassenen met chronische lichamelijke klachten. Bijna iedereen is wel te behandelen door een osteopaat in Den Haag. Als u meer wil weten over osteopathie in Den Haag en wat ik als osteopaat voor u kan betekenen, neem dan contact op of maak een afspraak bij Osteopathie Peeters.